HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Hompesche Molen zoekt vrijwillige tuinman (m/v)

Hompesche Molen zoekt vrijwillige tuinman (m/v)

Dit item is in het archief geplaatst op 05-07-2019
Logo steunpunt vrijwilligers

De Hompesche Molen is op zoek naar een tuinman of -vrouw. Deze gaat zich bezighouden met het beheer en onderhoud  van de natuurspeelplaats van OERRR naast de molen. Te denken valt aan het maaien van het ruige groen, het checken van de speelaanleidingen, eventuele reparaties of de bouw van een bijenstal of insectenhotel.

De vrijwilliger moet in ieder geval geïnteresseerd zijn in de Hompesche Molen en de omgeving. Ook zijn ‘groene vingers’ en ‘klushanden’ belangrijk. Verder is het van belang dat de nieuwe tuinman of -vrouw  goed zelfstandig kan werken, maar samenwerken met collega-vrijwilligers is ook geen probleem. Kijk voor meer informatie op www.klikmaasgouw.nl vacature nr: 225 of neem geheel vrijblijvend contact op met Paul Wijenberg, 06-55825111.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: 0475-852500
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur