HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Heeft u uw stempas ontvangen?

Heeft u uw stempas ontvangen? (02-03-2021)

verkiezingen 2021

Voor de Tweede Kamerverkiezing van woensdag 17 maart heeft u een stempas nodig om te kunnen stemmen. Deze persoonlijk stempas heeft u eind februari per post ontvangen. Heeft u de stempas uiterlijk 3 maart nog niet ontvangen, bent u uw stempas kwijt of is hij beschadigd? Neem dan contact met ons op.

U ontvangt de stempas van de gemeente waar u stond ingeschreven op 1 februari 2021. Als u recent verhuisd bent, kan het dus zijn dat u de stempas van uw vorige gemeente ontvangt.

Ik ben mijn stempas kwijt / heb hem niet ontvangen. Wat nu?

Bent u uw stempas kwijt, is hij beschadigd of heeft u deze niet ontvangen? Vraag dan een vervangende stempas aan. Dit doet u voor vrijdag 12 maart, 17 uur.

• U kunt schriftelijk een vervangende stempas aanvragen via het formulier ‘verzoek om een nieuwe stempas (Model J8).
  • U kunt persoonlijk een vervangende stempas aanvragen bij de balie van het gemeentehuis in Maasbracht (afdeling Dienstverlening, Markt 36 te Maasbracht). Voor het aanvragen van een vervangende stempas heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig.

Vindt u alsnog uw “oude” stempas terug, dan kunt u daarmee niet stemmen. Dat kan alleen met de nieuwe stempas.

Wilt u meer weten over de verkiezingen? Ga dan naar www.elkestemtelt.nl of kijk op www.gemeentemaasgouw.nl/verkiezingen