HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Heb jij zin in afwisselende activiteiten?

Heb jij zin in afwisselende activiteiten?

Dit item is in het archief geplaatst op 28-01-2020

St. Anna in Heel is voor een 25-jarige cliënt op zoek naar een vrijwilliger die allerlei activiteiten met hem wil ondernemen. De voorkeur gaat uit naar een jongeman (leeftijd 25-35 jaar) die het fijn vindt om het leven van de cliënt weer kleur te geven.

Interesses

Het betreft een vrolijke, enthousiaste jongen waar je goede gesprekken mee kunt voeren. Ook fietst hij graag. Andere interesses zijn onder andere uiteten, winkelen, samen koken en uitgaan. Ook staat hij open voor nieuwe activiteiten. Hij is geheel zelfstandig en neemt zelf initiatieven. Afspraken worden in overleg gemaakt met zijn persoonlijke begeleider. Voor de activiteiten zijn financiële middelen aanwezig.

Voorkeuren

Belangrijk is dat de vrijwilligers in het bezit is van een auto omdat de cliënt graag uitstapjes maakt. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger minimaal één keer per maand tijd heeft voor een uitstapje of maximaal één keer per twee weken. Als vrijwilliger word je begeleid door de aanwezige groepsbegeleiders.

Interesse?

Voor meer informatie kijk op www.klikmaasgouw.nl (vacature nr. 441) of neem contact op met Margo via telefoonnummer (0475) 57 99 21 of mailadres mabels@koraal.nl.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur