HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Gemeentejournaal Maasgouw

Gemeentejournaal Maasgouw

Dit item is in het archief geplaatst op 10-04-2019

Afgelopen weekend werd de eerste afl evering van het Gemeentejournaal uitgezonden op ML5, voorafgaand aan de raadvergadering van 19 maart 2019.

Met het gemeentejournaal wil Gemeente Maasgouw inwoners graag uitgebreider informeren over de besluiten die de gemeente neemt. In het Gemeentejournaal zoomen we enerzijds in op agendapunten die in de eerstvolgende raadsvergadering worden behandeld. De burgemeester, wethouders of raadsleden geven meer achtergrondinformatie en voorbeelden bij de agendapunten. Anderzijds blikken we in het Gemeentejournaal vooruit op belangrijke thema’s die spelen in Gemeente Maasgouw. Dit zijn thema’s waarover pas op een later moment besluiten worden genomen door de gemeente. In de eerste afl evering zoomen we in op het thema ‘woningbouw’.

Het Gemeentejournaal wordt vanaf nu voorafgaand aan elke raadsvergadering uitgezonden, op zondag, maandag, en dinsdag. De uitzendingen zijn daarna te bekijken op het YouTube-kanaal van Gemeente Maasgouw. Bekijk hieronder de eerste aflevering van het Gemeentejournaal.