HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Gemeentehuis weer open

Gemeentehuis weer open (25-07-2018)

Publieksplein van bovenaf bekeken

De verbouwing van het gemeentehuis is klaar. Vanaf dinsdag 31 juli vindt onze dienstverlening weer plaats vanuit het gemeentehuis aan de Markt in Maasbracht.

Voor iedereen toegankelijk

Het gemeentehuis is met name aan de binnenkant helemaal veranderd. Burgemeester Strous: "Na de verbouwing is het gemeentehuis voor iedereen goed toegankelijk. Dit komt de dienstverlening aan onze inwoners ten goede. Bezoekers worden ontvangen op het Publieksplein, een klantvriendelijke open ruimte". Op het Publieksplein zijn ook de balies van Burgerzaken en Vergunningen.

Raadszaal

Ook de raadszaal verhuist van het voormalige gemeentehuis in Heel naar het gemeentehuis in Maasbracht. Dit heeft als bijkomend voordeel dat deze ruimte, buiten de raadsvergaderingen, ook voor andere zaken gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld als trouwlocatie of voor bijeenkomsten. De eerste raadsvergadering in de nieuwe raadszaal is in september.

Vrijdag 27 juli en maandag 30 juli gesloten

In verband met de verhuizing is de gemeente gesloten op vrijdag 27 juli en maandag 30 juli.

Aangifte geboorte of overlijden

Voor het maken van een afspraak voor aangifte van geboorte of overlijden kunt u op maandag 30 juli tussen 9.30 en 10.00 uur bellen met 06 20 67 43 88.

Open dag

Bent u benieuwd hoe het gemeentehuis eruit ziet? Later dit jaar wordt er een open dag georganiseerd. Meer informatie hierover volgt nog.