HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Gemeente doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route 2018

Gemeente doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route 2018

Dit item is in het archief geplaatst op 11-11-2018
Logo Nationale Duuzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren zich het hele jaar door kunnen oriƫnteren op duurzaam wonen. In het voorjaar zijn er thematours en in het najaar is er een verkiezing van het duurzaamste huis.

Huiseigenaren openen hun deuren

Op zaterdag 3 en 10 november 2018 is de Duurzame Huizen Route. Huiseigenaren van duurzame woningen openen hun deuren en delen hun kennis en ervaringen. Mooie voorbeelden voor mensen die zelf ook aan de slag willen met het verduurzamen van hun woning. Gemeente Maasgouw ondersteunt dit initiatief en wil inwoners graag aanmoedigen om hun woning open te stellen.

Uw huis aanmelden

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in Maasgouw. Heeft u ervaring met isoleren, zonnepanelen, gebruik van natuurlijke materialen of woont u in een geheel energiezuinig huis? Elke ervaring telt! Meld uw huis dan aan via de website van Nationale Duurzame Huizen Route.

Kennis en ervaring delen

Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag 3 en/of 10 november 2018 uw huis open te stellen. Openstellers krijgen een leuk bedankje en maken kans op een weekend weg. U kunt zich ook aanmelden voor de verkiezing van het duurzaamste huis.