HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Geen gemeentegids in 2018

Geen gemeentegids in 2018 (06-06-2018)

We krijgen de laatste tijd weer telefoontjes van bedrijven en organisaties die gebeld worden voor advertenties in informatie- en bedrijvengidsen.

Geen initiatief van de gemeente

Dit zijn initiatieven van andere organisaties en niet van gemeente Maasgouw. Wij geven sinds 2013 géén gemeentegids meer uit. Veel informatie die eerst in de gemeentegids stond, kunt u terugvinden op onze website.

Sociale kaart

Een overzicht van verenigingen en organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van zorg en welzijn, wonen, jeugd en gezin, en werk en inkomen vindt u op de Sociale kaart. Verder kunt u via zoekmachines op internet plattegronden vinden van elke kern in onze gemeente.

Vragen

Heeft u toch nog vragen of opmerkingen, dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met ons call center, tel. (0475) 85 25 00.