HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Feestelijke opening gemeentehuis

Feestelijke opening gemeentehuis (12-09-2018)

Buitenkant nieuw gemeentehuis Maasgouw

Op zaterdag 27 oktober gaan wij het verbouwde gemeentehuis in Maasbracht feestelijk openen.

Informatiemarkt en kennismaking

Speciaal voor deze middag organiseren wij een informatiemarkt. Ook kunt u dan kennismaken met de bestuurders en medewerkers van de gemeente Maasgouw.

Modern en duurzaam

Het gemeentehuis aan de Markt in Maasbracht heeft een grote metamorfose ondergaan. Het gebouw is omgevormd tot een modern en duurzaam gemeentehuis met een frisse eigentijdse uitstraling.

Voor iedereen toegankelijk

Het gemeentehuis is voor alle bezoekers goed toegankelijk. Bij binnenkomst geen trapjes meer, maar een klantvriendelijk en open publieksplein.

Raadszaal

Ook de raadszaal is verhuisd van het voormalige gemeentehuis in Heel naar het gemeentehuis in Maasbracht. Dit heeft als bijkomend voordeel dat deze ruimte, behalve voor de raadsvergaderingen, ook voor andere gelegenheden gebuikt kan worden. Bijvoorbeeld als trouwlocatie of voor bijeenkomsten.

Open Dag

Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan naar de Open Dag op 27 oktober!  U bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur om het eindresultaat van de verbouwing te bekijken.