HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Feestelijke korpsavond brandweerkorpsen

Feestelijke korpsavond brandweerkorpsen

Voor het eerst vond op zaterdag 23 november in het gemeentehuis in Maasbracht een gezamenlijke korpsavond plaats voor de brandweerkorpsen Stevensweert, Wessem en Thorn. Nieuwe leden, jubilarissen en brandweermensen die afscheid namen zijn door burgemeester Stef Strous toegesproken en bedankt voor hun inzet.

Brandweerkorpsen

De gemeente Maasgouw heeft drie brandweerkorpsen: Stevensweert, Wessem en Thorn. Deze korpsen zijn allemaal onderdeel van de Brandweer Limburg-Noord. De brandweer in Thorn en Hunsel worden begin volgend jaar samengevoegd. Zij gaan dan samen verder in een nieuwe brandweerkazerne in Ittervoort. Ook hierbij is stilgestaan tijdens de feestelijke korpsavond.

Geslaagde avond

De brandweerkorpsen en de gemeente Maasgouw kijken terug op een geslaagde en bijzondere avond waarbij de waarderingen van de brandweervrijwilliger en partners en de samenwerking tussen de verschillende korpsen centraal stonden.