HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Expositie ‘Toen de kanonnen zwegen’

Expositie ‘Toen de kanonnen zwegen’

Dit item is in het archief geplaatst op 16-03-2020

Stichting Oorlogserfgoed Midden-Limburg organiseert de expositie ‘Toen de kanonnen zwegen…’ die gaat over de Tweede Wereldoorlog. De expositie wordt georganiseerd in het kader van 75 jaar bevrijding.

Privécollecties

Gedurende de oorlogsjaren is er veel geleden en zwaar gevochten. In de expositie worden omvangrijke privécollecties voor het publiek tentoongesteld. Aan de hand van deze unieke stukken uit de regio wordt het verhaal van de oorlog in Midden-Limburg verteld.

Waar en wanneer

De expositie wordt op zaterdag 11 januari om 14.00 uur officieel geopend voor genodigden. Vanaf zondag 12 januari tot en met zondag 15 maart (gesloten met carnaval) is de tentoonstelling elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur voor iedereen toegankelijk. Op afspraak zijn bezoeken mogelijk voor groepen buiten reguliere openingstijden. De expositie is te bezoeken in de Andreashal, Europaplein 7 in Maasbracht. De toegang is gratis. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de stichting Oorlogserfgoed Midden-Limburg kunt u kijken op de website www.oorlogserfgoedml.com.