HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Enthousiaste vrijwilliger gezocht voor een lieve dame die van uitstapjes houdt

Enthousiaste vrijwilliger gezocht voor een lieve dame die van uitstapjes houdt

Dit item is in het archief geplaatst op 29-05-2019

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor een lieve dame van 62 jaar die van uitstapjes/activiteiten houdt.

Ze vindt het bijvoorbeeld heerlijk om mee te gaan op de rolstoelfiets, toeren met de auto of om mee te gaan wandelen, ergens een kopje koffie te gaan drinken of eventueel zwemmen. Deze dame kan duidelijk maken wat ze wel en niet leuk vindt door middel van non-verbale communicatie.

Voor grotere afstanden maakt onze bewoonster gebruik van een rolstoel i.v.m. astma. Wij zouden het fijn vinden wanneer er 1 keer per week met deze dame een activiteit wordt ondernomen. Vrijwilliger mag zelf aangeven welke dag en dagdeel het beste uitkomen. De voorkeur gaat uit naar iemand die in het bezit is van een eigen auto. Op de woongroep is altijd begeleiding aanwezig waar je met vragen terecht kunt.

Voor meer informatie kijk op www.klikmaasgouw.nl vacature nr. 323 of contact Margo Abels tel: 0475-579921 mabels@koraal.nl. Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.