HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Eerste ‘boomcafé’ goed bezocht

Eerste ‘boomcafé’ goed bezocht

Dit item is in het archief geplaatst op 06-02-2020
Bezoekers boomcafé

Het eerste ‘boomcafé’ van de gemeente Maasgouw op woensdag 15 januari is goed bezocht. In vier groepen zijn verschillende thema’s besproken. Zo werd er onder andere gesproken over de voor- en nadelen van bomen, waar staan waardevolle bomen, waar geven bomen overlast en waar staan te weinig bomen.

Nieuw bomenbeleid

De gemeente Maasgouw gaat aan de slag met een nieuw bomenbeleid. In dit beleid wordt vastgelegd wat we belangrijk vinden en hoe we in de toekomst met onze bomen om willen gaan. Er liggen namelijk nog volop kansen en mogelijkheden om het nog beter te doen.

Tweede ‘boomcafé’

De gemeente kan de hulp van inwoners goed gebruiken bij een nieuw bomenbeleid. Wilt ook u meedenken over bomen in Maasgouw? Dit kan via www.bomenbeleidmaasgouw.nl of u loopt binnen bij het tweede ‘boomcafé’ op donderdag 23 januari om 19.15 uur in cultureel centrum Don Bosco in Heel (inloop vanaf 19:00 uur).