HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Dit item is in het archief geplaatst op 30-01-2020
nieuwjaarsreceptie

In cultureel centrum Don Bosco in Heel vond op vrijdag 3 januari een wederom drukbezochte nieuwjaarsreceptie plaats van de gemeente Maasgouw.

Activiteiten

Burgemeester Stef Strous sprak de bezoekers toe en keek terug op het groeiende aantal activiteiten die plaatsvinden in Maasgouw zoals de evenementen in het kader van 75 jaar bevrijding, initiatieven voor nieuwe speel- en ontmoetingsplekken, diverse activiteiten voor ouderen en het initiatief om een kinderraad te installeren.

Aantal inwoners

Ook het aantal inwoners in Maasgouw is voor het tweede jaar op rij gestegen tot 23.946 inwoners. Het inwonersaantal van de gemeente Maasgouw is het afgelopen jaar het meest gegroeid van alle Limburgse gemeenten.

Levensstandaard

Verder haalde de burgemeester in zijn toespraak het onderzoek aan van het Sociaal Cultureel Planbureau waaruit blijkt hoe wij in Nederland onze levensstandaard waarderen.

De volledige tekst van de toespraak leest u op www.gemeentemaasgouw.nl/nieuwjaarstoespraak.