HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Dodenherdenking Maasgouw 4 mei in Don Bosco

Dodenherdenking Maasgouw 4 mei in Don Bosco

Dit item is in het archief geplaatst op 05-05-2019
Vlag halfstok

Vrijheid is niet vanzelfsprekend, het is goed om hierbij stil te staan. De gemeentelijke herdenking van oorlogsslachtoffers vindt plaats op zaterdag 4 mei in Heel in zalencentrum Don Bosco. Vanwege de bijzonder slechte weersverwachting is het besluit genomen om deze herdenking naar een binnenlocatie te verplaatsen.

Aanvang 19.30 uur

Gemeente Maasgouw wil alle inwoners in de gelegenheid stellen om een waardige herdenking bij te wonen die wordt begeleid door harmonie de Vriendenkrans, Schutterij Sebastianus, Animato en zangkoor Canto Lirico.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de herdenking in zalencentrum Don Bosco waar wij bij elkaar komen om 19.30 uur.