HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Dodenherdenking 2018

Dodenherdenking 2018

Dit item is in het archief geplaatst op 16-05-2018
Nederlandse vlag halfstok

Op vrijdag 4 mei vindt de gemeentelijke herdenking van de oorlogsslachtoffers plaats in Linne.

Om 19.00 uur vindt een korte herdenkingsdienst plaats in de Sint Martinuskerk. Aansluitend om 19.25 uur is er een plechtigheid op het oude kerkhof. Vervolgens gaan wij in een stille tocht naar het oorlogsmonument op de Nieuwe Markt. Hier vindt de herdenkingsbijeenkomst plaats. U kunt parkeren op de parkeerplaats bij de kerk; de Nieuwe Markt is niet toegankelijk voor verkeer. Het officiƫle programma eindigt rond 20.45 uur.

Harmonie de Lentekrans, kerkkoor H. Martinus, Schutterij St. Martinus en Mannenkoor St. Caecilia begeleiden het geheel. U bent van harte welkom om bij deze herdenking aanwezig te zijn. Voor alle aanwezigen is er de gelegenheid om een bloem(stuk) bij het monument te leggen.

Vlaggen tijdens Dodenherdenking

Indien u in het bezit bent van een Nederlandse vlag, stelt het gemeentebestuur het erg op prijs als u tijdens deze dag wilt vlaggen. De vlag hangt dan halfstok van 18.00 uur tot zonsondergang.