HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Denk mee over de toekomst van Maasgouw in onze omgevingsvisie

Denk mee over de toekomst van Maasgouw in onze omgevingsvisie (23-07-2020)

Dit item is in het archief geplaatst op 01-09-2020

Waar bent u trots op in Maasgouw? Wat vindt u de mooiste plek? Welke kansen ziet u in Maasgouw? Wat zijn de belangrijkste knelpunten in de gemeente? Welke plek vindt u het minst mooi? Laat het ons weten door de vragenlijst in te vullen. Uw bijdrage gebruiken we voor het opstellen van de omgevingsvisie voor Maasgouw.

Omgevingsvisie Maasgouw

De omgevingsvisie geeft aan wat we belangrijk vinden in de fysieke leefomgeving. De fysieke leefomgeving is alles wat we buiten zien en voelen: bijvoorbeeld hoe onze gemeente eruit ziet, wat de kwaliteit is van de lucht en welke bedrijven er zijn. De omgevingsvisie gaat in op ambities, beleidsdoelen en de samenhang tussen ruimte, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, wonen en werken en cultureel erfgoed. Met andere woorden welke ambities hebben we voor onze verschillende gebieden. Zo zijn onze ambities voor de Maasplassen anders dan voor het landelijk gebied. En onze ambities voor de dorpen zijn ook niet overal hetzelfde.

Vragenlijst

Om goede keuzes voor de omgevingsvisie te kunnen maken, is het belangrijk om te weten wat u vindt. Vul daarom hier de vragenlijst in.