HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Deel kunstcollectie wordt afgestoten

Deel kunstcollectie wordt afgestoten

Dit item is in het archief geplaatst op 02-03-2020
verfkwasten

De gemeente beschikt over diverse kunstwerken, zoals schilderijen en tekeningen. Voor sommige kunstwerken is er helaas geen plaats meer en die moeten we afstoten.

Het gaat om werk van de volgende kunstenaars: J. Baaten, Durk Breuker, Ger van Dijck, Jan Geusebroek, Peter van Gool, Ward Janssen, Harry Kranen, Leen Kriens, Rineke Kroon, Jos Langs, J. Niën, Bert Peeters, Hans Rietveld, Ad Rijksen, Henk Rongen, Peter Satijn, Wijnand Thönissen, L. Timp en René Wong Lun Hing.

Kunstwerken via de BKR

Mogelijk zijn de kunstwerken van deze kunstenaars ooit in de kunstcollectie van de gemeente Maasgouw gekomen via de Beeldende Kunstenaars Regeling (BKR). Bent u kunstenaar (of erfgenaam) en heeft u destijds gebruik gemaakt van de BKR? Dan vragen wij u om voor 1 maart 2020 contact met ons op te nemen via het mailadres info@derijkartconsultancy.nl.