HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  College van B&W brengt bedrijfsbezoek aan Machinefabriek Bex in Wessem

College van B&W brengt bedrijfsbezoek aan Machinefabriek Bex in Wessem

Dit item is in het archief geplaatst op 04-07-2019

Het college van Maasgouw gaat regelmatig op bezoek bij een bedrijf in onze gemeente. Onlangs werd een bezoek gebracht aan Machinefabriek Bex in Wessem.

Eén van de vele bijzondere bedrijven in onze gemeente met aan het roer de (jonge) broers Jeroen en Tim Bex, die het bedrijf dat hun vader in 1984 is gestart, inmiddels hebben overgenomen. Bex maakt stalen onderdelen voor machines en heeft klanten wereldwijd. Behalve dat ze toeleverancier zijn voor de machinebouw verzorgen ze reparaties en kunnen hun klanten 24 uur per dag op Bex rekenen. Ook voor maatwerk kan men bij Bex terecht. Het bedrijf werkt met moderne CAD/CAM systemen en de modernste CNC gestuurde machines. Machinefabriek Bex heeft biedt werkgelegenheid aan 35 mensen.