HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  College met solex op tournee

College met solex op tournee

Dit item is in het archief geplaatst op 16-09-2019
solex

Het college van burgemeester en wethouders gaat vrijdag 30 augustus op tournee in haar eigen gemeente. Met een elektrische solex worden verschillende projecten door de collegeleden in de gemeente bezocht. Hierdoor blijft het college goed op de hoogte van verschillende projecten.

Wethouder Lalieu: “Ik vind het belangrijk om naar buiten te gaan en om zelf te kunnen zien en proeven wat er leeft en speelt rondom de uiteenlopende projecten in onze gemeente. Juist ook de projecten van mijn collega bestuurders.  Immers, samen maken we Maasgouw.”

Het college brengt onder andere een bezoek aan Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, de stuw in Linne en een aantal bouwprojecten in Beegden. Daarnaast bezoeken ze projecten als de Maasboulevard/Nautische Boulevard en onderdelen van het hoogwaterbeschermingsprogramma.