HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  College brengt op solex bezoek aan verschillende projecten

College brengt op solex bezoek aan verschillende projecten

Het college van burgemeester en wethouders heeft vrijdag 30 augustus op een elektrische solex verschillende projecten in de gemeente bezocht. Het college wilde kijken hoe het op dit moment met de uitvoering van verschillende projecten in de kernen staat.

Per solex bezocht het college Maasbracht, Stevensweert, Ohé en Laak, Kinrooi, Thorn, Wessem, Heel, Beegden, Osen en Linne.

Projecten

Zo werden onder meer het Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil in Maasbracht, het chateau in Heel, de nieuwe stadspoorten en de Hompesche molen in Stevensweert bezocht. Maar ook werd er gestopt bij de Maasboulevard/Nautische Boulevard, de stuw in Linne en onderdelen van het hoogwaterbeschermingsprogramma.

Het college kijkt met een tevreden blik terug op de rondrit. ‘Het was een super dag’, aldus wethouder Tim Snijckers. ‘Je bekijkt op zo’n dag de projecten op een hele andere manier. Zo’n tour is zeker voor herhaling vatbaar.’