HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Cliëntervaringsonderzoek jeugdhulp 2018

Cliëntervaringsonderzoek jeugdhulp 2018

Dit item is in het archief geplaatst op 10-10-2018
Jongeman schreeuwt door luidsprekerhoorn

Elk jaar voert de gemeente een ervaringsonderzoek uit onder inwoners die jeugdhulp hebben ontvangen. Zo krijgen we inzicht in de ervaringen met de jeugdhulp en kunnen we de hulp verder verbeteren.

In opdracht van de gemeente Maasgouw voert onderzoeksbureau Scale MC dit ervaringsonderzoek uit.

Bijeenkomsten op 8 en 9 oktober

Scale MC organiseert twee bijeenkomsten: op 8 oktober in Weert en op 9 oktober in Roermond. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen jongeren en ouders (apart van elkaar) hun ervaringen, tips en meningen delen. Denk hierbij aan ervaringen met de uitvoering van de jeugdhulp, de manier van benaderen en het effect van de hulp. Iedereen heeft hier verschillende meningen over, en dat mag ook. Daarnaast zijn ook individuele gesprekken mogelijk.

Blijven verbeteren

De gemeente Maasgouw hoort graag hoe de jeugdhulp verder verbeterd kan worden. Dus tips en ideeën hiervoor zijn van harte welkom. Ook is het belangrijk om te weten welke zaken nu al goed gaan en zeker niet moeten veranderen. Zo werken we samen met onze inwoners aan de verbetering van jeugdhulp!

Bijeenkomsten

Maandag 8 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur

Keenter Hart

St. Jozefskerkplein 3

6006 ZH  Weert

Dinsdag 9 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur

De Velderie

Prins Bernhardstraat 1

6043 BG  Roermond

Individuele gesprekken worden in overleg gepland.

Doe je mee?

Aanmelden voor de bijeenkomsten of een individueel gesprek doe je via info@scalemc.nl of de website van Scale MC of via mevrouw Ike op 06 - 55 55 56 67.

We zorgen voor een leuke attentie en een reiskostenvergoeding voor de deelnemers.