HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Buurtbewoners blij met nieuwe plannen ‘De Waaikamp’

Buurtbewoners blij met nieuwe plannen ‘De Waaikamp’

Buurtbewoners zijn positief over het ontwerp voor de nieuwe speel- en ontmoetingsplek ‘De Waaikamp’ in Stevensweert. Dit werd duidelijk tijdens de inloopmiddag die op woensdag 9 oktober door de gemeente werd georganiseerd.

Positieve reacties

Ook waren er complimenten voor de manier waarop de gemeente de buurt betrokken heeft bij het project. Verder heeft de gemeente volgens de buurt goed geluisterd naar de wensen van de bewoners.

Planning

De gemeente liet tijdens de inloopmiddag de nieuwe plannen zien voor ‘De Waaikamp’. De speel- en ontmoetingsplek wordt verplaatst, uitgebreid en vernieuwd. Meteen na de herfstvakantie worden alle speeltoestellen verwijderd. Als alles naar wens verloopt, kan er vanaf augustus 2020 gespeeld worden in de nieuwe speeltuin.