HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Burgemeester Strous sluit woning na aantreffen hennepkwekerij

Burgemeester Strous sluit woning na aantreffen hennepkwekerij

Burgemeester Stef Strous van de gemeente Maasgouw heeft op vrijdag 20 maart 2020 een woning aan de Emmalaan in Maasbracht voor drie maanden gesloten. De politie vond tijdens een controle een operationele hennepkwekerij met 135 hennepplanten. De hennepplanten zijn direct geruimd.

Brandgevaar

Volgens de netwerkbeheerder was er sprake van brandgevaar door manipulatie van de elektrische installatie. De eigenaar van de woning heeft medewerking verleend aan de sluiting.

Openbare orde en veiligheid

Burgemeester Strous wil met deze maatregel de openbare orde en veiligheid herstellen en herhaling voorkomen. Hij roept burgers op om verdachte situaties te melden bij de politie via 0900-8844.