HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Burgemeester presenteert burgerjaarverslag

Burgemeester presenteert burgerjaarverslag

Dit item is in het archief geplaatst op 13-11-2019

In dit jaarverslag geeft burgemeester Stef Strous inzicht in zijn werkzaamheden van het afgelopen jaar. De burgemeester hecht er veel waarde aan om burgers inzicht te geven in het werk van de gemeente Maasgouw.

Bijzondere gebeurtenissen

In het verslag ziet u per maand een paar afspraken uit de agenda van de burgemeester, een twitterbericht en een kort verslag van een bijzondere gebeurtenis. Zo was de officiële opening van het verbouwde gemeentehuis in Maasbracht in oktober één van die bijzondere gebeurtenissen. “In een hedendaagse ambiance kan de raad besluiten, het bestuur besturen en de ambtenaar het werk doen om de burgers met allerlei zaken te helpen”, legt burgemeester Strous uit.

Verder ontwikkelen

Ook online maakt de gemeente Maasgouw contact. Zo is er het Maasgouwpanel waarin burgers online hun mening geven over ontwikkelingen, het beleid en de dienstverlening van de gemeente. De burgemeester voegt hieraan toe: Via social media zijn we actief op Facebook, Instagram en YouTube. We werken permanent om de communicatie levend te houden.” Maar ook in de toekomst wil de gemeente zich blijven ontwikkelen, zoeken naar verbetering en luisteren naar de wensen, ideeën en voorstellen van de burgers.

Het burgerjaarverslag is hier te lezen: