HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Bouwwerkzaamheden gemeentehuis starten in december

Bouwwerkzaamheden gemeentehuis starten in december (14-11-2017)

Impressie nieuwe gemeentehuis

Vorige week is de definitieve gunning verstrekt voor de bouwtechnische werkzaamheden voor de opbouw van het gemeentehuis. Dit betekent dat we weten welke aannemers de verbouwing gaan doen. Zij bereiden nu de werkzaamheden voor door materiaal in te kopen en personeel in te huren.

Juli 2018 weer open

In december starten zij met de werkzaamheden. Met deze bouwwerkzaamheden zijn zij ongeveer 6 maanden bezig. Als de werkzaamheden klaar zijn, kan het pand ingericht worden. We gaan ervan uit dat het gemeentehuis aan de Markt in juli 2018 weer open is.

Informatieavond voor direct-omwonenden

Voor de direct-omwonenden wordt eind november een informatieavond georganiseerd. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.