HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Bouwwerkzaamheden gemeentehuis afgerond

Bouwwerkzaamheden gemeentehuis afgerond (04-07-2018)

Publieksbalie en ingepakte stoelen in nieuwe gemeentehuis

De bouwwerkzaamheden aan het gemeentehuis aan de Markt zijn bijna afgerond. Op maandag 25 juni heeft de aannemer het gebouw opgeleverd. Dit betekent dat nu gestart kan worden met de inrichting.

Voor iedereen toegankelijk

Het inrichten en gebruiksklaar maken van het pand duurt ongeveer een maand. Burgemeester Strous: “Het gemeentehuis is een plek geworden die voor iedereen goed toegankelijk is. Bezoekers worden ontvangen in een klantvriendelijke overzichtelijke ruimte”.

Parkeerplaatsen

Aan de voor-, zij- en achterkant van het gemeentehuis was een bouwplaats ingericht. De bouwplaats is vorige week deels ontruimd. De parkeerplaatsen aan de voorkant en zijkant van het gemeentehuis zijn ook weer beschikbaar. De hekken aan de achterkant van het gemeentehuis blijven nog tot medio juli staan in verband met de inrichtingswerkzaamheden.

Gemeentehuis gesloten op 27 en 30 juli

Op vrijdag 27 juli verhuizen de medewerkers van de gemeente Maasgouw naar het gemeentehuis aan de Markt. In verband met de verhuizing is het gemeentehuis op vrijdag 27 juli en maandag 30 juli gesloten voor publiek. Houd hier rekening mee als u bijvoorbeeld in deze periode nog een nieuw paspoort of nieuwe identiteitskaart wilt aanvragen. Vanaf dinsdag 31 juli is de gemeente weer geopend.