HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Beteken iets voor een ander zonder hierbij je eigen vrije tijd op te geven!

Beteken iets voor een ander zonder hierbij je eigen vrije tijd op te geven! (05-10-2020)

Wat is er fijner om juist in de 'Week tegen Eenzaamheid' (1 tot en met 8 oktober) iets voor iemand anders te kunnen betekenen? Niets natuurlijk! Maar ja, je hebt het al zo druk en dan is er altijd wel iets te bedenken waarom het ook nu eigenlijk niet uitkomt.

Maar het kan ook zonder verplichtingen of je schaarse vrije tijd op te geven. Je hoeft alleen maar een moment uit je volle week met iemand te delen. Je boodschappenmoment, je kaartmoment of je wandelmoment. Voor jezelf is dit weinig moeite, maar voor die ander betekent dit veel!

Aanmelden

Voel je je aangesproken? Gaat er iets in je kriebelen? Via dit aanmeldformulier kun je je aanmelden. Wij kijken dan samen wie jouw hulp kan gebruiken. Zeg nu zelf, wat is er nu fijner om iets voor een ander te kunnen doen!

Meer contact

Of kom je zélf graag meer in contact met anderen? Duren de dagen soms erg lang? Of heb je vandaag nog met niemand gesproken? Misschien kan het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw jou dan helpen om hier verandering in te brengen! Wij kunnen meekijken naar wat bij je past. En waar in de buurt hulp nodig is. Mogen we je eens bellen? Laat het ons weten via info@klikmaasgouw.nl of bel via het telefoonnummer (0475) 85 25 00.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl  Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur