HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Belastingaanslag 2020

Belastingaanslag 2020

Dit item is in het archief geplaatst op 28-02-2020
logo BsGw

In de tweede helft van februari ontvangt u de belastingaanslag voor 2020. Dit is een aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen Ć©n de waterschapsbelastingen. Heeft u een account op MijnOverheid.nl? Dan ontvangt u het aanslagbiljet online in uw Berichtenbox.

U ontvangt de belastingaanslag van BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen. Onze gemeente werkt op het gebied van belastingen in BsGW samen met nog 27 andere Limburgse gemeenten en Waterschap Limburg.

Regel het online

Uw persoonlijke belastingzaken regelt u snel en gemakkelijk op uw persoonlijke pagina op www.bsgw.nl. Daar logt u in met uw DigiD. U heeft op uw persoonlijke pagina onder andere de volgende mogelijkheden:

• uw aanslagen raadplegen;
  • uw rekeningnummer wijzigen;
  • een machtiging afgeven;
  • een bezwaarschrift indienen;
  • het taxatieverslag inzien;
  • een kwijtschelding aanvragen;
  • een persoonlijke vraag stellen.

Vragen & antwoorden

Op www.bsgw.nl vindt u veel antwoorden op vragen over de gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen. Wilt u liever telefonisch contact? Houd dan rekening met wachttijden of bel enkele dagen nadat u het aanslagbiljet heeft ontvangen. U heeft daarbij uw burgerservicenummer (BSN) nodig. Kijk voor meer informatie op www.bsgw.nl.