HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Begeleider voor vrouw met ernstige beperkingen in Heel

Begeleider voor vrouw met ernstige beperkingen in Heel (08-08-2017)

Dit item is in het archief geplaatst op 29-08-2017
Logo Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

St. Anna in Heel is op zoek naar een lieve vrijwilliger voor een vrouw van 38 jaar met een ernstige verstandelijke en visuele beperking.

Een geduldige vrijwilliger die met haar kleine activiteiten wil gaan doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wandelen, fietsen in een rolstoelfiets, snoezelzwemmen e.d. De bewoonster is blind en kan enorm genieten van het buiten zijn. De geluiden die ze kan horen op diverse plekken en de beleving van bijvoorbeeld water, wind of zon op haar huid. 

Goede communicatie is belangrijk. De groepsbegeleiding zal een rol spelen om te zorgen dat communicatie tussen onze bewoonster en de vrijwilliger goed gaat verlopen. De vrijwilliger zal in eerste instantie samen met iemand van de begeleiding gaan kennismaken en de activiteiten samen gaan ondernemen. Wanneer de vrijwilliger zich op zijn / haar gemak voelt, zouden activiteiten alleen kunnen worden uitgevoerd.

Bezoekmomenten kunnen in dagen en tijden in overleg worden afgesproken. We zijn niet aan dag of tijd gebonden maar kunnen met de vrijwilliger overleggen waar de mogelijkheden van hem of haar liggen.

De vrijwilliger moet open staan om o.a. te leren begrijpen wie zij is, wat ze wel en niet kan en hoe je een juiste en correcte benadering/bejegening nastreeft.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Margo Abels, (0475) 57 99 21, mabels@koraalgroep.nl.

Meer informatie over deze vacature vindt u hier: Vacature begeleider voor vrouw met ernstige beperkingen in Heel.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Bezoekadres: Gemeentehuis, Kruisweg 32 Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: dinsdag van 10.00 - 12.00 uur