HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Asfaltonderhoud op diverse straten in Thorn

Asfaltonderhoud op diverse straten in Thorn

Dit item is in het archief geplaatst op 15-04-2019

Met deze publicatie willen we u op de hoogte brengen van de geplande asfalt onderhoudswerkzaamheden aan diverse wegen in Thorn. Het betreft een gedeelte van de Grootheggerlaan, de Cunegondisstraat, Margarethastraat, Benedictastraat ( gedeeltelijk )  en de Barbarastraat.

De huidige toplaag wordt gefreesd en de gehele weg wordt voorzien van een nieuwe, zwarte toplaag. Dit is nodig, de huidige toplaag heeft veel scheuren en op enkele plaatsen is de asfalt al craquelé.

De werkzaamheden zijn voorzien in week 14. Vanaf maandag 1 april zal de nieuwe toplaag worden aangebracht. Voorafgaande zullen de wegen worden gefreesd en zal ( waar noodzakelijk) de goot worden herstraat.

Eind week 13 zal gestart worden met herstraatwerkzaamheden aan de goten.

Tijdens de werkzaamheden treft de aannemer verkeersmaatregelen en zal er ( indien noodzakelijk) een omleidingsroute voor het doorgaande verkeer zijn. Tijdens de asfaltwerkzaamheden zal uw straat in zijn geheel worden afgesloten voor al het verkeer. De trottoirs zijn wel bereikbaar. Wij verzoeken u uw voertuig elders te parkeren.

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen, opmerkingen of verdere inlichting willen, dan kunt u contact opnemen met de heer J.Erdmann via 0475 – 85 25 00.