HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Afhalen parkeervergunningen 2020 kern Thorn

Afhalen parkeervergunningen 2020 kern Thorn

Dit item is in het archief geplaatst op 05-01-2020

Het jaar loopt alweer bijna ten einde. Dit betekent voor bewoners en (medewerkers van) bedrijven van Thorn dat hun parkeervergunning van 2019 per 31 december 2019 verloopt. Wanneer u in 2019 een parkeervergunning heeft ontvangen, dan kunt u vanaf maandag 16 december 2019 tot 1 januari 2020 een nieuwe vergunning voor 2020 afhalen in het gemeentehuis aan de Markt in Maasbracht.

Wijzigingen

Mochten er zich wijzigingen in uw situatie hebben voorgedaan, bijvoorbeeld het kenteken van uw voertuig is gewijzigd, dan dient u een nieuw aanvraagformulier in te vullen. Dit kunt u vinden op onze website www.gemeentemaasgouw.nl/parkeervergunningaanvragen. Wij verzoeken u om dit aanvraagformulier enkele dagen voor het ophalen van de parkeervergunning in te dienen.

Afhalen

U kunt de parkeervergunning iedere werkdag afhalen van 9.00 uur tot 12.00 bij de receptie van het gemeentehuis. Tevens bestaat op dinsdag de mogelijkheid om de parkeervergunning van 9.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur af te halen.

Mocht u op deze tijdstippen niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kunt u een afspraak maken met de gemeente om de vergunning op een ander tijdstip af te halen. Dit kan via telefoonnummer (0475) 85 25 00.