HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Activiteiten 10 jaar Maasgouw

Activiteiten 10 jaar Maasgouw (11-07-2017)

Dit item is in het archief geplaatst op 03-09-2017
10 jaar Maasgouw

Onderstaand vindt u de aankomende activiteiten in het kader van 10 jaar Maasgouw.

Maasgouw on tour

22 juli 2017 | 15.00 uur | vertrek: Beegden of Maasbracht | www.st-sebastianusgilde.nl

Ontdek de pracht van Maagouw op de fiets! Het St. Sebastianusgilde heeft een fietstocht met leuke opdrachten uitgezet die je langs de mooiste plekjes van onze gemeente voert. Na afl oop is er een gezellige nazit met livemuziek van Light Headed bij het clubgebouw aan de Oosderweg. Oplaadpunten voor e-bikes zijn in de route opgenomen en aan iets lekkers onderweg is ook gedacht.

Seniorenbijeenkomsten KBO

Elke woensdag in juli en augustus |13.00 uur | Locatie: Leonardusmolen - Maasbracht

Een kopje koffi e en een lekker stuk vlaai. Een gezellig potje kaarten. Of samen met de molenaar een kijkje in de molen nemen. In juli en augustus zijn alle senioren uit de gemeente Maasgouw welkom in de Leonardusmolen op de koffi emiddagen die de KBO afdeling Maaskernen en het bestuur van de Molenstichting Maasbracht samen organiseren.

Grootse 10-kamp gemeente Maasgouw

Zondag 3 september | 14:00 | Locatie: Event en Leisurepark FunBeach - Panheel

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van de gemeente Maasgouw wordt op zondag 3 september vanaf 14:00 uur een grootse 10-kamp georganiseerd, waarbij elk van de 10 gemeentekernen een team afvaardigt om de eer van die dorpskern te verdedigen. Deze 10-kamp vindt plaats in en rond Event en Leisurepark FunBeach in Panheel, een voor deze sportieve strijd unieke en uitgelezen locatie. Elke kern levert een team dat bestaat uit maximaal 20 deelnemers waarbij niet alleen een verdeling wordt gemaakt naar leeftijd en geslacht, maar er ook nadrukkelijk plaats is voor onze culturele minderheden. Voor elke kern is een contactpersoon beschikbaar die verantwoordelijk is voor de uiteindelijke samenstelling van het team. De 10-kamp wordt gehouden in verschillende disciplines, waarbij niet alleen de sportievelingen aan bod zullen komen maar ook kennis vereist is over de gemeente Maasgouw, haar kernen, haar geschiedenis en de verschillende dialecten die binnen de gemeentegrenzen worden gesproken. Deelnemen is mogelijk voor iedere inwoner van de gemeente Maasgouw die ouder is dan 14 jaar. Gezien de samenstelling van de competitie, zijn er ook voor ouderen voldoende uitdagingen om voor zijn of haar kern de sportieve strijd mee aan te gaan.

Meer informatie en aanmelden kan via de website www.10kamp-maasgouw.nl.