HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Achtste editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Achtste editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Dit item is in het archief geplaatst op 09-04-2018

Zaterdag 14 april vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door zwembad en waterskibaan de IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg en PSW Vrije tijd.

Zwembad en waterskibaan De IJzeren Man opent gratis de deuren tussen 13.00 uur en 17.00 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. De Ronde Tafel Weert, ZPC de Rog, Punt Welzijn, Drukkerij van Deursen, De Lions en vele vrijwilligers.

Programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten waaronder aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), snorkelen, waterpolo, een mattenrace en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers een echte stormbaan bedwingen. Nieuw dit jaar is het onderdeel waterbasketbal. De dag wordt afgesloten met discozwemmen.

De organisatie biedt alle deelnemers een frietje, snack en een consumptie aan.

Aanmelden

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan nog tot en met 4 april 2018 via paulineschrooten@roermond.nl of (06) 30202582.

Locatie: Zwembad en waterskibaan De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert.

Poster Zwemsportdag 2018

Onderstaand kunt u de poster van de zwemsportdag 2018 downloaden.