HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Aan de slag bij Linssen bijSTOX in Maasbracht

Aan de slag bij Linssen bijSTOX in Maasbracht

Dit item is in het archief geplaatst op 10-03-2019

Werkervaring opdoen via een werkgelegenheidstraject? Vanaf deze week kan dat ook bij Bloemen en planten Linssen bijSTOX  in Maasbracht.

Woensdag 13 februari ondertekenden wethouder Carla Peters en Peter Stox van Linssen bijSTOX  de overeenkomst van het werkgelegenheidstraject. Bij Linssen bijSTOX kun je ervaring opdoen in de winkel, horeca, de kwekerij of in de pluktuin. Met de werkervaring die je hier op doet wordt het makkelijker om door te stromen naar een baan als bloembinder, kweker, horeca- of winkelmedewerker. In de kwekerij leer je plantjes verpotten en onkruid wieden. In de winkel leer je o.a. vakken vullen, klanten helpen en in de pluktuin leer je snoeien en drankjes verkopen. Daarnaast kun je boeketten bezorgen en andere onderhoudsklusjes doen.

Wethouder Carla Peters: ‘ik ben blij dat Linssen bijSTOX is aangesloten bij onze werkgelegenheids-trajecten. Zij bieden onze inwoners de kans om weer in het bedrijfsleven een vak te leren en werkervaring op te doen, waardoor zij makkelijker kunnen doorstromen naar regulier werk. Het biedt onze inwoners toekomstperspectief en het biedt bedrijven de kans op nieuwe instroom van gemotiveerd personeel’.

In Maasgouw kun je op verschillende vakgebieden deelnemen aan een werkgelegenheidstraject. Wil je meer informatie over een werkgelegenheidstraject neem dan contact op met uw contactpersoon van de gemeente of met het Sociaal Wijkteam. Zij zijn te bereiken via (0475) 85 25 00 of sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl.