HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  8e editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

8e editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Dit item is in het archief geplaatst op 25-04-2018
Logo Iedereen kan Sporten

Zaterdag 14 april vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door zwembad en waterskibaan de IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg en PSW Vrije tijd. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere De Ronde Tafel Weert, ZPC de Rog, Punt Welzijn, Drukkerij van Deursen, De Lions en vele vrijwilligers.

Programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten, waaronder aqua-zumba (dansen in het water), aqua-spinning (fietsen in het water), snorkelen, waterpolo, een mattenrace en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers een echte stormbaan bedwingen. Nieuw dit jaar is het onderdeel waterbasketbal. De dag wordt afgesloten met discozwemmen.

Gratis deelname

Zwembad en waterskibaan De IJzeren Man opent gratis de deuren om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. De organisatie biedt alle deelnemers een frietje, snack en een consumptie aan.

Locatie en tijd

Zaterdag 14 april van 13.00 tot 17.00 uur, zwembad en waterskibaan De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert

Aanmelden

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan nog tot en met 4 april 2018 via paulineschrooten@roermond.nl of telefonisch via 06 30 20 25 82.