HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  2e informatieavond reconstructie Maasbrachterweg - Nieuwe Mergelweg in Linne

2e informatieavond reconstructie Maasbrachterweg - Nieuwe Mergelweg in Linne

Dit item is in het archief geplaatst op 11-10-2018

De gemeente Maasgouw gaat de Maasbrachterweg (gedeelte Plantsoenstraat - Mergelweg) en de Nieuwe Mergelweg in Linne reconstrueren op het gebied van riolering, verharding en groen.

1e informatieavond

Op 11 juni is de 1e informatieavond geweest over het project. Tijdens deze avond hebben wij informatie verzameld over de inrichting van de straten. Deze informatie is de basis geweest voor het conceptplan dat inmiddels gereed is.

Voordat de gemeente overgaat tot verdere uitwerking van dit plan, willen wij graag nogmaals in contact komen met omwonenden en ondernemers. De gemeente organiseert daarom een 2e informatieavond waarop de plannen worden toegelicht en verdere (achtergrond)informatie wordt verstrekt.

2e informatieavond

Deze informatieavond vindt plaats op woensdag 10 oktober om 19.30 uur in Zalencentrum De Harmonie, Grotestraat 9 in Linne.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden vóór vrijdag 5 oktober via telefoonnummer (0475) – 85 25 00 of per e-mail naar info@gemeentemaasgouw.nl onder vermelding van ‘Aanmelding 2e informatieavond reconstructie Maasbrachterweg - Nieuwe Mergelweg te Linne’.

De bewoners van de woningen die direct gelegen zijn in of aangrenzend aan het plangebied zijn rechtstreeks uitgenodigd via een brief en hoeven zich niet nogmaals aan te melden.