HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  10 jaar Open Inloop in Beegden

10 jaar Open Inloop in Beegden

Dit item is in het archief geplaatst op 15-05-2019

Maandag 15 april vierde de Open Inloop in Beegden haar 10-jarig bestaan. Vrijwilligers van de Open Inloop zorgden voor een bijzondere feestmiddag voor alle deelnemers.

“Voorzitter Henk Evers opende de middag waarna burgemeester Stef Strous de Open Inloop feliciteerde met deze mijlpaal. De burgemeester benadrukte daarbij vooral wat de kracht van een dergelijke inloop is binnen de gemeente. Daarna was er veel muziek, een kleurrijke modeshow door leerlingen van de basisschool en een humoristische jubileumspeech door Anton Visschedijk.

Gemeenschapshuis ‘t Leuke ontving vanwege zijn 40-jarig bestaan van de Open Inloop een prachtig mozaïek, waarin zowel het logo van de Open Inloop als van ’t Leuke in zijn verwerkt. De geschonken mozaïek krijgt een prominente plek in ’t Leuke. Ook was er een expositie met kunstwerken van de deelnemers van de creatieve workshops die de Open Inloop organiseert. De vrijwilligers en bezoekers van de Open Inloop kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, gezellige middag!