HOME  |  Wonen & Leven  |  MaasgouwPanel

MaasgouwPanel

Logo MaasgouwPanel.nl

Het MaasgouwPanel is het online burgerpanel van de gemeente Maasgouw. De gemeente nodigt u van harte uit om uw mening te geven over ontwikkelingen, het beleid en de dienstverlening van de gemeente Maasgouw.

Aanmelden MaasgouwPanel

Woont u in de gemeente Maasgouw en bent u ouder dan 18 jaar? Wilt u ook uw mening geven over allerlei ontwikkelingen? Wilt u meedenken over de toekomst van Maasgouw? Klik op onderstaande link om u in te schrijven.

Inschrijven MaasgouwPanel

Als u zich inschrijft voor MaasgouwPanel.nl ontvangt u enkele keren per jaar via e-mail een vragenlijst over nieuwe ontwikkelingen in de gemeente.

Let op! Eind december zijn er enkele technische aanpassingen gedaan in het systeem, waardoor aanmelden momenteel (nog) niet goed werkt. Hier wordt aan gewerkt. Excuus voor het ongemak.

Deelname is anoniem

Deelname is persoonlijk en volstrekt anoniem. Bij aanmelding wordt een beperkt aantal gegevens gevraagd die van belang zijn voor de verwerking van de vragen. Naam, adresgegevens en emailadres worden nooit gekoppeld aan de antwoorden die worden gegeven. Per e-mailadres kan 1 persoon aan een vragenronde deelnemen. Zijn er meerdere gezinsleden die deel willen nemen, dan moeten zij zich elk afzonderlijk met een eigen e-mailadres aanmelden.

De leden van het Maasgouwpanel ontvangen geen overbodige e-mail of reclame. Ook wordt hun e-mailadres niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor het MaasgouwPanel.

Wilt u meer weten over uw privacy en het MaasgouwPanel? Kijk dan op de pagina MaasgouwPanel – Privacy.

Meer informatie

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het MaasgouwPanel: Veelgestelde vragen. Voor meer informatie over het MaasgouwPanel kunt u contact opnemen het team communicatie via communicatie@gemeentemaasgouw.nl of telefonisch via: (0475) 85 25 00.

  • Privacy

    Deelname aan een onderzoek van MaasgouwPanel.nl is altijd volledig anoniem. Al uw antwoorden worden losgekoppeld van uw naam en adresgegevens. Alle antwoorden worden op die manier anoniem verwerkt en slechts samengevat gerapporteerd. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het onderzoek en niet om u iets te verkopen of toe te sturen.

  • Veel gestelde vragen

    De meest gestelde vragen - en antwoorden - rondom het MaasgouwPanel.