HOME  |  Wonen & Leven  |  MaasgouwPanel

MaasgouwPanel

Logo MaasgouwPanel.nl

Het MaasgouwPanel is het online burgerpanel van de gemeente Maasgouw. De gemeente nodigt u van harte uit om uw mening te geven over ontwikkelingen, het beleid en de dienstverlening van de gemeente Maasgouw. Dat doen wij via online onderzoeken die u ontvangt in uw mailbox.

Aanmelden MaasgouwPanel

Woont u in de gemeente Maasgouw en bent u ouder dan 18 jaar? Wilt u uw mening geven over allerlei ontwikkelingen en meedenken over de toekomst van Maasgouw? Klik dan op onderstaande link om u meteen in te schrijven.

Inschrijven MaasgouwPanel

Als u zich inschrijft voor MaasgouwPanel.nl ontvangt u enkele keren per jaar via e-mail een vragenlijst over nieuwe ontwikkelingen in de gemeente.

Deelname is anoniem

Deelname is persoonlijk en volstrekt anoniem. Na aanmelding ontvangt u een korte vragenlijst waarin een beperkt aantal gegevens gevraagd worden die van belang zijn voor de verwerking van de vragen. Die gegevens worden nooit gekoppeld aan de antwoorden die worden gegeven. Per e-mailadres kan één persoon aan een vragenronde deelnemen. Zijn er meerdere gezinsleden die deel willen nemen, dan moeten zij zich elk afzonderlijk met een eigen e-mailadres aanmelden.

Wilt u meer weten over uw privacy en het MaasgouwPanel? Kijk dan op de pagina MaasgouwPanel – Privacy.

Meer informatie

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen over het MaasgouwPanel: Veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of werkt er iets niet goed? Neem dan contact op met het team communicatie via communicatie@gemeentemaasgouw.nl of telefonisch via: (0475) 85 25 00.

  • Privacy

    Deelname aan een onderzoek van MaasgouwPanel.nl is altijd anoniem. Al uw antwoorden worden losgekoppeld van uw naam en adresgegevens. Alle antwoorden worden op die manier anoniem verwerkt en slechts samengevat gerapporteerd. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het onderzoek en niet om u iets te verkopen of toe te sturen.

  • Veelgestelde vragen

    De meest gestelde vragen - en antwoorden - rondom het MaasgouwPanel.