HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Maasbracht: Reconstructie hoofdstraat e.o.

Maasbracht: Reconstructie hoofdstraat e.o.

De gemeente Maasgouw gaat de riolering in de Hoofdstraat, de Kloosterstraat en de Kromstraat vervangen. Tegelijkertijd krijgen de Hoofdstraat, Kloosterstraat en Kromstraat een nieuwe inrichting.

Uitvoering in fases

De uitvoering van de reconstructie wordt in fases uitgevoerd. Globaal is de fasering als volgt:

1. Battenweg (paars)
  2. Haverkamp (geel)
  3. Rotonde Kloosterstraat – Haverkamp - Europlein (oranje)
  4. Kromstraat (rood)
  5. Hoofdstraat (paarsblauw)
  6. Kloosterstraat (groen en roze)

fasering werkzaamheden

Start van de werkzaamheden is gepland op 8 juli.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de projectleider, Luc Graus via l.graus@gemeentemaasgouw.nl of telefonisch via 0475-852500. Wilt u weten wat er waar gebeurt? Er komt een speciale Facebookpagina waarop u de reconstructie kunt volgen.

Ontwerptekeningen

Hieronder zijn de ontwerptekeningen te downloaden als PDF. Let op dat het laden even duurt, omdat de tekeningen vrij gedetailleerd zijn.