HOME  |  Wonen & Leven  |  Leefbaarheid  |  Melding openbare ruimte

Melding openbare ruimte

U kunt een melding maken van bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, omgevallen bomen, vernielde speeltoestellen, et cetera. 

Melding online doorgeven

De melding kunt u via het meldingsformulier (let op: werkt niet in Internet Explorer) digitaal doorgeven (het formulier wordt geopend in een nieuw scherm). Nadat u op de knop versturen heeft geklikt, ontvangt u per mail een bevestiging. De melding wordt verstuurd naar het meldsysteem van de gemeente, waarna de melding in behandeling wordt genomen. Wij vragen u per melding slechts 1 formulier in te vullen.

Melding doorgeven via de app MijnGemeente

Met de app MijnGemeente kunt u snel en eenvoudig een melding over de openbare ruimte aan de gemeente doorgeven. U kunt ter plaatse met uw smartphone een melding doen, de exacte locatie doorgeven en eventueel een foto meesturen. U kunt ook aangeven of u een terugkoppeling op uw melding wilt ontvangen.

De app MijnGemeente is beschikbaar voor Android en iOS en kan gratis gedownload worden via de Google Playstore of de Appstore. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, kiest u bij plaatsnaam voor Maasgouw. Vervolgens kunt u meldingen over de openbare ruimte doorgeven.

Melding telefonisch doorgeven

Uw melding kunt u telefonisch doorgeven via het centrale telefoonnummer van de gemeente Maasgouw (0475) 85 25 00.

Openingstijden Callcenter

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Melding kapotte straatverlichting

  • het meldingsformulier (let op: werkt niet in Internet Explorer)
  • het centrale telefoonnummer van de gemeente Maasgouw (0475) 85 25 00.

Melding milieu buiten kantooruren

Meldingen over illegaal slopen, geur en geluid die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u melden via de milieuklachtentelefoon Limburg op het telefoonnummer (0251) 260214.

Melding geuroverlast De Heus, omgeving Maasbracht

Als u geuroverlast ondervindt die veroorzaakt wordt door De Heus Diervoeders BV, dan kunt u een melding indienen bij de provincie Limburg. Via het volgende digitale formulier kunt u uw klacht doorgeven: Digitaal Milieuklachtenformulier. U kunt ook de Milieuklachtentelefoon bellen (24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend) via het telefoonnummer (0251) 26 02 14.