HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Grootschalig asfaltonderhoud aan de Heerbaan in Thorn

Grootschalig asfaltonderhoud aan de Heerbaan in Thorn

Met deze publicatie willen we u op de hoogte brengen van de geplande   onderhoudswerkzaamheden aan de rijweg Heerbaan in Thorn. Het betreft het gedeelte tussen de Boekenderweg en het viaduct met de A2.

De rijweg wordt voorzien van een nieuwe, zwarte toplaag. Dit is nodig omdat de weg veel  scheuren heeft. De rijweg is aan de kanten “afgezakt”  omdat hier geen deugdelijke opsluiting zit. Om dit op te lossen zullen er aan beide zijde een grasbetontegel worden aangelegd.

De asfalteerwerkzaamheden zullen op maandag 17 juni worden uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden zal de rijweg geheel worden afgesloten. Verkeer wordt dan omgeleid. Aansluitend zullen de grasbetontegels worden aangelegd, deze werkzaamheden zullen 3 weken duren. Tijdens deze werkzaamheden zal de rijweg half afgesloten worden en is er voor 1 richting verkeer mogelijk zijn. Het overige verkeer zal dan omgeleid worden.

Mocht u naar aanleiding van deze publicatie nog vragen, opmerkingen of verdere inlichting willen, dan kunt u contact opnemen met de heer J.Erdmann via 0475 – 852500.