HOME  |  Wonen & Leven  |  Digitale nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief 8 september 2020

Nieuwsbrief 8 september 2020

Handige links

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de gemeente Maasgouw.

Onderzoek naar gemeentelijke informatie- en nieuwsvoorziening van start

De gemeente Maasgouw is een breed behoeftenonderzoek gestart naar de gemeentelijke informatie- en nieuwsvoorziening onder inwoners, bedrijven en instellingen in Maasgouw. Wat gaat er goed? Wat kan anders en beter? Met de uitkomsten van dit onderzoek beoogt de gemeente nóg beter in te spelen op de informatie- en nieuwsbehoefte in de samenleving. Uw inbreng is hierbij van grote waarde!

lees verder

Impuls Nautische Boulevard

In 2018 kocht de gemeente Maasgouw een perceel op de Nautische Boulevard in Wessem. Het pand ligt centraal op een belangrijke locatie op de Nautische Boulevard. Met deze aankoop wilde de gemeente voorkomen dat het perceel een niet-nautische invulling krijgt.

lees verder

Burgemeester Strous sluit woning na aantreffen hennepkwekerij

Burgemeester Stef Strous van de gemeente Maasgouw heeft op 31 augustus de woning aan de Stationsweg 6 in Maasbracht voor drie maanden gesloten. De politie vond tijdens een controle een operationele hennepkwekerij met 502 hennepplanten. De hennepplanten zijn direct geruimd. Ook is er illegaal elektriciteit afgetapt. De eigenaar van de woning heeft medewerking verleend aan de sluiting.

lees verder

Tijdelijke afsluiting fietsbrug stuw Linne

De werkzaamheden aan stuw Linne die sinds februari 2020 worden uitgevoerd, naderen hun einde. Het opbouwen van de stuw is bijna klaar, dus worden vanaf half september de beide tijdelijke breuksteendammen weer verwijderd.

lees verder

Vergadering raadscommissie september 2020

In het gemeentehuis in Maasbracht (Markt 36) vinden op dinsdag 15 en 29 september de vergaderingen van de raadscommissie plaats.

lees verder

Maas Trek 2020: een tikkeltje anders

Voor het zesde jaar op rij kun je het RivierPark Maasvallei te voet verkennen tijdens deze aangepaste versie van het grensoverschrijdend wandelevenement ‘Maas Trek’. Geen evenement dit keer, maar wel een bijzonder en tijdelijk aanbod om al wandelend het RivierPark Maasvallei te ontdekken tijdens de ‘Maas Trek 2020: een tikkeltje anders’. Dit vindt plaats op 3 en 4 oktober.

lees verder

Wilt u een uurtje mee helpen in onze gezellige huiskamer in Beegden?

Samen een spelletje doen, wandelen, creatief bezig zijn of ondersteunen bij de warme maaltijd. Het is niet veel, maar het betekent enorm veel voor onze vaak eenzame gasten.

lees verder