HOME  |  Wonen & Leven  |  Digitale nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief 5 januari 2021

Nieuwsbrief 5 januari 2021

Handige links

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de gemeente Maasgouw.

Nieuwjaarsboodschap burgemeester Strous

Vanuit het gemeentehuis in Maasbracht spreekt burgemeester Stef Strous een korte, persoonlijke Nieuwjaarsboodschap uit. Een boodschap vol hoop en optimisme dat in dit nieuwe jaar 2021 veel ten goede zal keren ten opzichte van het voor velen zo moeilijke 2020.

lees verder

Kids Actief Maasgouw Lockdown Games

Op verschillende dagen en locaties in Maasgouw worden vanaf dinsdag 5 januari de Kids Actief Maasgouw Lockdown Games georganiseerd voor leerlingen van groep 3 tot en met 8. Tijdens deze games worden er verschillende spellen gespeeld. 

lees verder

Handige links voor ondernemers en sportverenigingen

Voor ondernemers en sportverenigingen gelden sinds de lockdown van 15 december een aantal regels. Op die regels zijn uitzonderingen voor bepaalde beroepen en organisaties. Die lijsten van de rijksoverheid zijn hier bij elkaar te vinden.

lees verder

Onderzoek in de ondergrond voor aardwarmte

Vanaf 12 januari vindt in de gemeente onderzoek in de ondergrond plaats voor aardwarmte. Bewoners en eventuele bedrijven in de directe omgeving van de werkzaamheden ontvangen hierover een brief. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van een landelijk onderzoek om de Nederlandse ondergrond in beeld te brengen.

lees verder

Hoe houdt u zich binnenshuis aan de regels?

We zijn allemaal klaar met corona, maar corona is nog niet klaar met ons. Ook al is het lastig, het is belangrijk dat we ons aan de maatregelen blijven houden. Bijvoorbeeld als we thuis bezoek ontvangen.

lees verder

Evenementensubsidie aanvragen?

Bent u van plan het komend jaar een evenement in de gemeente te organiseren en wilt u hier subsidie voor aanvragen? Dan is dit belangrijke informatie voor u.

lees verder

Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties

In Nederland gebruiken veel overheidsorganisaties jouw gegevens. Het gaat om gegevens van burgers, bedrijven en bijvoorbeeld gebouwen. Het is dus belangrijk dat al die gegevens kloppen. Staat er toch een fout in een registratie? Dan moet deze snel worden hersteld. Het nieuwe Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties kan hierbij helpen.

lees verder