HOME  |  Wonen & Leven  |  Digitale nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief 12 januari 2021

Nieuwsbrief 12 januari 2021

Handige links

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de gemeente Maasgouw.

Uitzondering op de mondkapjesplicht

Sinds 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht in openbare delen van het gemeentehuis. Dit is in principe voor iedereen vanaf 13 jaar. Er geldt wel een uitzondering op deze regel als het vanwege een beperking of ziekte niet mogelijk is

lees verder

Meldpunt slachtoffers toeslagenaffaire kinderopvang

Ook in Maasgouw zijn gezinnen slachtoffer geworden van de toeslagenaffaire kinderopvang. Het Ministerie van Sociale Zaken heeft gemeenten gevraagd om gezinnen die getroffen zijn door deze affaire hulp te bieden bij problemen of schulden die op andere vlakken zijn ontstaan.

lees verder

Meld je aan voor de online escaperoom!

Hou jij wel van een uitdaging? En wil je samen met vrienden online op avontuur? Meld je dan aan voor de gratis online escaperoom. Deze escaperoom wordt beschikbaar gesteld door gemeente Maasgouw voor alle jongeren tussen 12 en 18 jaar. Lees snel verder hoe je je aanmeldt!

lees verder

Parkeerkosten Meers en Waterstraat in Thorn verhoogd

Het dagtarief voor de parkeerplaatsen Meers en Waterstraat in Thorn is met ingang van 1 januari 2021 verhoogd van € 2,50 naar € 3,00.

lees verder

Omleiding door werkzaamheden aan spoor Echt-Susteren

Aan het spoor in Echt-Susteren vinden van 15 tot en met 18 januari werkzaamheden plaats. Het autoverkeer wordt omgeleid door middel van bebording.

lees verder