HOME  |  Wonen & Leven  |  Digitale nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief  |  Nieuwsbrief 12 februari 2020

Nieuwsbrief 12 februari 2020

Handige links

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de wekelijkse digitale nieuwsbrief van de gemeente Maasgouw.

Gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van uw woning

Woningbezitters in Maasgouw kunnen vanaf februari met al hun vragen over energiebesparende maatregelen, het aardgasvrij maken van hun woning en subsidie- en financieringsregelingen terecht bij het Duurzaam Bouwloket. Gemeente Maasgouw is hiervoor een samenwerking aangegaan met het Duurzaam Bouwloket. Hierdoor kunnen inwoners gratis en onafhankelijk advies inwinnen wanneer zij hun woning energiezuinig, comfortabel en mogelijk aardgasvrij willen maken.

lees verder

Wil jij een steentje bijdragen aan het Alzheimer Café in Maasbracht?

Medio 2020 komt er een Alzheimer Café in Maasbracht. Er wordt maandelijks een bijeenkomst georganiseerd voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Met een team van vrijwilligers en professionals worden de Alzheimer Cafés voorbereid en georganiseerd.

lees verder

Gewijzigde ophaaldagen huisvuil vanwege carnaval

In verband met carnaval wijzigen de ophaaldagen van het GFT-afval.

lees verder

Onthulling bezinningsplekken Linne

Wethouder Johan Lalieu en Thijs Vossen, voorzitter van de stichting Leef Linne, hebben op zaterdag 8 februari het eerste bord van de in totaal 17 bezinningsplekken in Linne onthuld. Deze plekken roepen op tot bezinning. Via een QR-code kan informatie worden opgevraagd over de verschillende plekken.

lees verder