HOME  |  Wonen & Leven  |  Dienstverlening  |  Openingstijden en gewijzigde dienstverlening gemeentehuis

Openingstijden en gewijzigde dienstverlening gemeentehuis

Bekijk hier de aangepaste openingstijden, gewijzigde procedures en updates omtrent de toegankelijkheid en dienstverlening binnen het gemeentehuis.

Ons gemeentehuis is alleen geopend op afspraak volgens onderstaand schema:

• Maandag: 09:00 uur tot 12:00 uur.
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 09:00 uur tot 12:00 uur.
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: 09:00 uur tot 12:00 uur.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 0475 85 25 00. Afspraken kunt u maken via deze website. Maak hier uw afspraak.

Digitale mogelijkheden

Daarnaast willen wij u vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze digitale mogelijkheden. Om u op weg te helpen zullen wij hieronder per product aangeven waar u op de website de benodigde formulieren kunt vinden:

Huwelijken

Huwelijken en geregistreerd partnerschappen kunnen in het gemeentehuis worden voltrokken. Hierbij mogen, naast het bruidspaar, maximaal 15 personen aanwezig zijn.

Wij vragen uw hulp bij onderstaande punten

• Kom zoveel mogelijk alleen;
  • Indien u verkoudheidsklachten of verhoging / koorts heeft, uw afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Wij bedanken u voor uw begrip;
  • Verricht betalingen het liefst zo veel mogelijk via PIN.

Wij vragen u om kritisch te kijken of het bezoek aan het gemeentehuis noodzakelijk is, of kan wachten tot na de maatregelen.