HOME  |  Wonen & Leven  |  Dienstverlening

Dienstverlening

 • Collegebesluit over financiële gevolgen coronacrisis

  Het college heeft op 30 juni besloten om in haar rol als verhuurder de huur aan sportaccommodaties en voor de terrassen voor de maanden maart, april en mei kwijt te schelden. Tevens is er een mogelijkheid tot uitstel van betaling voor bedrijven als zij dit kenbaar maken bij de gemeente.

 • Vragen over corona en politiewerk

  Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen aan de politie. Bijvoorbeeld over handhaving en boetes. Voor overige vragen verwijzen we onderaan naar specifieke pagina's op Rijksoverheid.nl en RIVM.nl.

 • Uitgestelde betaling voor nieuwe belastingaanslagen BsGW

  Eind mei verzendt BsGW weer aanslagen. Deze keer aan belastingplichtigen die de aanslag nog niet ontvangen hebben. Het gaat hierbij om aanslagbiljetten met gecombineerd gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn er wijzigingen in de normale procedure en betalingstermijnen. Klik hier voor meer informatie.

 • Tijdelijke wijziging procedure gehandicaptenparkeerkaart

  Het inloopspreekuur van het Sociaal Wijkteam in SMC De Spil is tijdelijk komen te vervallen. Dit betekent dat de werkwijze voor het aanvragen en verstrekken van een gehandicaptenparkeerkaart is gewijzigd.

 • Speciaal corona-spreekuur door sociaal wijkteam

  Bent u door de maatregelen rondom het coronavirus veel alleen, heeft u hulp nodig of wilt u juist uw hulp aanbieden voor andere inwoners? Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur houdt het sociaal wijkteam een speciaal telefonisch spreekuur. Zij bieden graag een luisterend oor via (0475) 25 59 40 of sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl.

 • Ophalen afval & oud papier

  Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn er wijzigingen in het ophalen van het oud papier. U kunt uw papier gratis afgeven bij de milieustraat in Maasbracht (Lijnpad 9). Blijf op de hoogte door de Afvalwijzer app te installeren: AfvalWijzer voor iOs of AfvalWijzer voor Android

 • Openingstijden en gewijzigde dienstverlening gemeentehuis

  Bekijk hier de aangepaste openingstijden, gewijzigde procedures en updates omtrent de toegankelijkheid en dienstverlening binnen het gemeentehuis.

 • Inzage bestemmingsplannen

  Door de aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn ook de mogelijkheden om bestemmingsplannen in te zien gewijzigd. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur een afspraak maken door te bellen naar 0475 85 25 00 of de bestemmingsplannen digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl