HOME  |  Wonen & Leven  |  Coronavirus  |  Dienstverlening gemeente  |  Dienstverlening gemeente ivm coronavirus

Dienstverlening gemeente ivm coronavirus (20-03-2020)

Beste inwoners,

Vanwege het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen moeten treffen om uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers tijdens de dienstverlening niet in gevaar te brengen.

Ons gemeentehuis is, in ieder geval tot en met 6 april, alleen geopend op afspraak volgens onderstaand schema:

• Maandag: 09:00 uur tot 12:00 uur.
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 09:00 uur tot 12:00 uur.
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: 09:00 uur tot 12:00 uur.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 0475 85 25 00. Afspraken kunt u maken via deze website. Maak hier uw afspraak.

Digitale mogelijkheden

Daarnaast willen wij u vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze digitale mogelijkheden. Om u op weg te helpen zullen wij hieronder per product aangeven waar u op de website de benodigde formulieren kunt vinden:

Wij vragen uw hulp bij onderstaande punten:

• Indien u verkoudheidsklachten of verhoging / koorts heeft, uw afspraak af te zeggen of te verplaatsen. Wij bedanken u voor uw begrip.
  • Verricht betalingen het liefst zo veel mogelijk via PIN.
  • Ook vragen we u om kritisch te kijken of het bezoek aan het gemeentehuis noodzakelijk is, of kan wachten tot na de maatregelen.

Huwelijken

De gemeente Maasgouw richt zich op het uitvoeren van de verplichte, wettelijke burgerzaken taken. Hierdoor worden er geen huwelijken en geregistreerde partnerschappen voltrokken tot in ieder geval 6 april.

Meer informatie over het coronavirus.

Bedankt voor uw begrip!

Met vriendelijke groeten,