HOME  |  Wonen & Leven  |  Coronavirus  |  Evenementen en bijeenkomsten  |  Afgelasten Koningsdag en dodenherdenking

Afgelasten Koningsdag en dodenherdenking (25-03-2020)

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus zijn we genoodzaakt alle geplande evenementen tot 1 juni af te gelasten.

Deze uitzonderlijke situatie betekent dat ook de gemeentelijke viering van Koningsdag in Thorn op 27 april en de gemeentelijke dodenherdenking in Ohé en Laak op 4 mei komen te vervallen. In overleg met de lokale organisaties is besloten om deze evenementen in beide kernen in 2021 te laten plaatsvinden.

Uiteraard kunnen ook alle lokale festiviteiten rondom Koningsdag en herdenkingen helaas geen doorgang vinden.

Het 4 en 5 mei Comité ontwikkelt een vorm voor de nationale herdenking die past bij deze uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons bevinden.