HOME  |  Wonen & Leven  |  Corona

Dienstverlening gemeente Maasgouw

Als er vanuit gemeente Maasgouw nieuwsberichten of actuele zaken zijn, dan leest u dat hier.

 • Maakt u zich zorgen of heeft u vragen? Het Sociaal Wijkteam helpt!

  (21-01-2021)

  Voelt u zich eenzaam? Heeft u praktische hulp nodig? Maakt u zich zorgen over uw financiële situatie? Of heeft u vragen over werk, opvoeden en opgroeien, hulp bij het huishouden, vervoer, mantelzorg of het invullen van uw dag? Weet dat u hiervoor terecht kunt bij het Sociaal Wijkteam. Zij geven informatie en advies, bieden hulp en een luisterend oor.

  Lees verder
 • Afhalen parkeervergunning Thorn

  (13-01-2021)

  In verband met de nieuwe coronamaatregelen is het nog niet mogelijk de parkeervergunningen te komen afhalen in het gemeentehuis. De parkeervergunning blijft tot 1 maart 2021 geldig. Hou onze website in de gaten, daarop vindt u wanneer het weer mogelijk is om de parkeervergunning af te halen.

 • Uitzondering op de mondkapjesplicht

  (07-01-2021)

  Sinds 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht in openbare delen van het gemeentehuis. Dit is in principe voor iedereen vanaf 13 jaar. Er geldt wel een uitzondering op deze regel als het vanwege een beperking of ziekte niet mogelijk is

  Lees verder
 • Voorlopig geen inloopspreekuur Sociaal Wijkteam

  (16-12-2020)

  Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is er voorlopig geen inloopspreekuur van het Sociaal Wijkteam. Wilt u langskomen? Dat kan op afspraak van
  maandag t/m donderdag tussen 09.00 – 12.00 uur.

  Lees verder
 • Beweegcoaches Maasgouw breiden hun activiteiten uit

  (10-11-2020)

  Juist in coronatijd moet je blijven bewegen. Bewegen helpt je om je conditie op peil te houden én om niet te vereenzamen. De Beweegcoaches van de gemeente Maasgouw helpen je gratis om op een veilige manier in beweging te blijven. Speciaal voor de donkere wintermaanden hebben zij hun aanbod uitgebreid.

  Lees verder
 • Mondkapje verplicht in publieke ruimtes in gemeentehuis

  (15-10-2020)

  Vanaf maandag 19 oktober is het voor bezoekers van de publieke ruimtes in het gemeentehuis en het Sociaal Maatschappelijk Centrum de Spil verplicht om een mondkapje te dragen (kinderen t/m 12 jaar zijn uitgezonderd). Ook medewerkers van de gemeente dragen een mondkapje in de publieke ruimtes. Wanneer een spatscherm is geplaatst (bij de balie) dragen medewerkers geen mondkapje.

  Lees verder
 • Collegebesluit over financiële gevolgen coronacrisis

  (13-07-2020)

  Het college heeft op 30 juni besloten om in haar rol als verhuurder de huur aan sportaccommodaties en voor de terrassen voor de maanden maart, april en mei kwijt te schelden. Tevens is er een mogelijkheid tot uitstel van betaling voor bedrijven als zij dit kenbaar maken bij de gemeente.

  Lees verder